Τροχοί & TIR

ΟΑΣΘ: Συνεχίζεται η ηλεκτροκίνηση σε Ευκαρπία και Συκιές (γραμμή 28)

Ο ΟΑΣΘ θα περάσει σε ένα σύγχρονο σύστημα είσπραξης κομίστρου, στο ηλεκτρονικό εισιτήριο, οπότε ο εξοπλισμός θα είναι νέας τεχνολογίας, εύχρηστος και φιλικός στη χρήση.
Δευτέρα 27/05/2024 - 15:57
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: ΟΑΣΘ
φωτό: ΟΑΣΘ

Συνεχίζεται αδιάλειπτα η ένταξη λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ στην ηλεκτροκίνηση, με βάση τον προγραμματισμό του Οργανισμού. Έτσι από αύριο Τρίτη, 28 Μαΐου, εντάσσεται στην ηλεκτροκίνηση και η γραμμή 28, η οποία εκτελεί το δρομολόγιο Τ.Σ. Ευκαρπίας - Σκλαβενίτης - Παπαγεωργίου - Πανεπιστήμιο, η οποία θα εξυπηρετείται από 13 ηλεκτρικά λεωφορεία.

Έτσι από αύριο Τρίτη, οι λεωφορειακές γραμμές που θα εξυπηρετούνται από ηλεκτρικά λεωφορεία θα είναι πλέον πέντε, καθώς ήδη έχουν ενταχθεί στην ηλεκτροκίνηση οι γραμμές 21, 29, 20 και 17, που εκτελούν τα δρομολόγια Εύοσμος – Αριστοτέλους, Πολίχνη – Αριστοτέλους, Μενεμένη - Αριστοτέλους και Τριανδρία - Ν. Σ. Σταθμός, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι, καθώς ο ΟΑΣΘ προχωρά σταθερά σε μία νέα εποχή και τα ηλεκτρικά λεωφορεία αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, στα νέα οχήματα δεν έχουν εγκατασταθεί μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, παρά μόνον μηχανήματα επικύρωσης εισιτηρίων. Αυτό αποφασίστηκε διότι τους επόμενους μήνες ο ΟΑΣΘ θα περάσει σε ένα σύγχρονο σύστημα είσπραξης κομίστρου, στο ηλεκτρονικό εισιτήριο, οπότε ο εξοπλισμός θα είναι νέας τεχνολογίας, εύχρηστος και φιλικός στη χρήση. Μέχρι τότε, για να μετακινηθούν οι επιβάτες με τα ηλεκτρικά λεωφορεία θα πρέπει να διαθέτουν είτε κάρτα απεριορίστων διαδρομών, είτε εισιτήρια, τα οποία μπορούν να προμηθεύονται σε περισσότερα από 800 σημεία πώλησης στη Θεσσαλονίκη.

PreviousNext