Τροχοί & TIR

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο Σαρακάκη προσέφεραν τρόφιμα

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη συνεχίζει τη συνεργασία του με την Τράπεζα Τροφίμων (Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας και της Σπατάλης). Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη συγκέντρ
Παρασκευή 03/02/2023 - 11:56
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη συνεχίζει τη συνεργασία του με την Τράπεζα Τροφίμων (Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας και της Σπατάλης).

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη συγκέντρωσαν 100 κιλά τρόφιμα τα οποία διατέθηκαν στην Τράπεζα Τροφίμων, ώστε να καλυφθούν άμεσες ανάγκες των ιδρυμάτων με τα οποία συνεργάζεται. 

H Τράπεζα Τροφίμων συνεργάζεται με περισσότερα από 150 ιδρύματα, φορείς και οργανώσεις συσσιτίων εξυπηρετώντας περίπου 43.000 ανθρώπους καθημερινά. Είναι ο πρώτος φορέας στην Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό την καταπολέμηση της πείνας και τον περιορισμό της σπατάλης. Από την ίδρυσή της εντάσσεται ως ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τραπεζών Τροφίμων (FEBA), φέρνοντας στην Ελλάδα το πρότυπο και τη δομή των υπολοίπων Τραπεζών Τροφίμων της Ευρώπης. Βασίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία, προάγοντας τον εθελοντισμό, ενώ παράλληλα αναπτύσσει σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα της.

PreviousNext