Τροχοί & TIR

Οι εξετάσεις ADR σε Λάρισα, Ηράκλειο, Ν. Τομέα Αθήνας και Ρόδο

Προκηρύχθηκαν οι εξετάσεις για την απόκτηση- επέκταση- ανανέωση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων εμπορευμάτων A.D.R. από τις αρμόδιες διευθύνσεις των Π.
Πέμπτη 20/01/2022 - 13:13
Κοινοποίηση στα Social Media

Προκηρύχθηκαν οι εξετάσεις για την απόκτηση- επέκταση- ανανέωση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων εμπορευμάτων A.D.R. από τις αρμόδιες διευθύνσεις των Π.Ε. Λάρισας, Ηρακλείου και Ν. Τομέα Αθήνας ως εξής:

Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ: Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 09:00 π.μ., στα γραφεία της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Λάρισας.

Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Παρασκευή 28/01/2022 και ώρα έναρξης 09.00 στην αίθουσα εξετάσεων της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Ηρακλείου. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17.

Π.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ: Για την 1η 2η 3η 4η 5η και την 6η εξεταστική περίοδο του 2022 και ανά κατηγορία εξέτασης ως εξής:

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο Αμφιθέατρο, υπόγεια αίθουσα της Δ.Μ.Ε. Π.Ε Κεντρικού τομέα.

Π.Ε. ΡΟΔΟΥ

Οι γραπτές εξετάσεις θα διεξαχθούν, ανάλογα με τον αριθμό υποψηφίων στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γρ. Λαμπράκη 8 στη Ρόδο ή στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου Πλατεία Ελευθερίας 1 στη Ρόδο ή στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (6ο χλμ. Ρόδου-Λίνδου.

PreviousNext