Τροχοί & TIR

Ολικός αποκλεισμός της Π.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου

Από σήμερα και για μεγάλο χρονικό διάστημα -μέχρι 29 Μαΐου του 2023- και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται ολικός αποκλεισμός και των δύο (2) κατευθύνσεων κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Α
Δευτέρα 29/08/2022 - 12:09
Κοινοποίηση στα Social Media

Από σήμερα και για μεγάλο χρονικό διάστημα -μέχρι 29 Μαΐου του 2023- και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται ολικός αποκλεισμός και των δύο (2) κατευθύνσεων κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, στο ύψος της χ/θ 38,700, στον Η/Κ Μεγάρων, στην περιοχή της Κάτω Διάβασης Κ007.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται ως εξής:

  • Στην κατεύθυνση προς Κόρινθο: Πριν από τη διάβαση της Σιδηροδρομικής Γραμμής, αρχικά προς τη νότια παράπλευρη οδό, εν συνεχεία θα διέρχεται από την Κάτω Διάβαση του αυτοκινητόδρομου, περί τη χ/θ 37,460 και θα επανεισέρχεται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, μέσω της βόρειας παράπλευρης οδού.

  • Στην κατεύθυνση προς Αθήνα: Πριν από τη συμβολή με τον κλάδο εξόδου του αυτοκινητόδρομου, αρχικά προς τη βόρεια παράπλευρη οδό, εν συνεχεία θα διέρχεται από την Κάτω Διάβαση του αυτοκινητόδρομου, περί τη χ/θ 37,460 και θα επανεισέρχεται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, μέσω της νότιας παράπλευρης οδού.

PreviousNext