Ολοκληρώθηκε το έργο της Οδού «Γύθειο – Αρεόπολη – Γερολιμένας», ενισχύοντας την οδική ασφάλεια, τη συνδεσιμότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της Λακωνίας.
Πρόκειται για ένα απαιτητικό έργο, με σοβαρές γεωτεχνικές δυσκολίες και αφορά τμήμα δρόμου 8 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Αρεόπολης, σε σημείο που είχε πληγεί από εκτεταμένες κατολισθήσεις.
Κατά την επίσκεψή του στο σημείο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε: «Εδώ στη Λακωνία, ολοκληρώνουμε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό έργο, αλλά ταυτόχρονα ένα έργο ουσιαστικό, που αφορά άμεσα τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Μάνης. Ένα έργο που ενώνει δύο πανέμορφους προορισμούς και κάνει τη μετακίνηση ασφαλέστερη, πιο γρήγορη και πιο αξιόπιστη. Θα συνεχίσουμε με την ίδια επιμονή».