Τροχοί & TIR

P J CONDELLIS S.A. στηρίζει την Αβερώφειο Γεωργική Σχολή Λάρισας

Στήριξη στις προσπάθειες των φοιτητών και των εκπαιδευτών για την ανάπτυξη του μοναδικού ΙΕΚ στην Ελλάδα που ασχολείται με τον γεωργικό κλάδο
Δευτέρα 08/04/2024 - 16:08
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Η P J CONDELLIS S.A., συνεργάζεται εδώ και χρόνια με το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) - Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας, το μοναδικό ΙΕΚ στην Ελλάδα που ασχολείται με τον αγροτικό τομέα και αποτελεί ένα σημαντικό κέντρο εκπαίδευσης και έρευνας.

Η συνεργασία της P J Condellis S.A. με την Αβερώφειο Σχολή έχει εδραιωθεί μέσα από τη στήριξη και τη συνεισφορά σε πολλαπλά επίπεδα όπως η παραχώρηση του απαραίτητου γεωργικού εξοπλισμού που υποστηρίζει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των φοιτητών και η ανακαίνιση και δημιουργία υψηλών προδιαγραφών αίθουσας για την ανάπτυξη του κλάδου Γεωργίας Ακριβείας (Precision Farming).

Πρόσφατα, ομάδα του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της P J Condellis S.A. συναντήθηκε με τους τελειόφοιτους της Σχολής, συνομίλησαν μαζί τους και από την πλευρά της εταιρείας εκφράστηκε η στήριξή της στις προσπάθειες των φοιτητών και των εκπαιδευτών για την ανάπτυξη του μοναδικού ΙΕΚ στην Ελλάδα που ασχολείται με τον γεωργικό κλάδο. Παράλληλα, τονίστηκε η αξία της πρακτικής άσκησης και η σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης για τη μελλοντική επιτυχία των σπουδαστών.

"Με αυτή τη συνεργασία, η P J CONDELLIS S.A. επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για τη συνεχή προώθηση της εκπαίδευσης, της καινοτομίας και της δημιουργίας βιώσιμων λύσεων για τον αγροδιατροφικό τομέα", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

PreviousNext