Τροχοί & TIR

Παγκόσμια Πρεμιέρα για το Arocs και τον 16λιτρο των 625 hp

Χθες πραγματοποιήθηκε στα Bavaria Filmstudios, λίγο έξω από το Μόναχο, η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου χωματουργικού της Mercedes. Με μια ματιά, τα στοιχεία του νέου Mercedes είναι ως εξής. 16 εκδόσει
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τρίτη 29/01/2013 - 10:10
Κοινοποίηση στα Social Media

Χθες πραγματοποιήθηκε στα Bavaria Filmstudios, λίγο έξω από το Μόναχο, η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου χωματουργικού της Mercedes. Με μια ματιά, τα στοιχεία του νέου Mercedes είναι ως εξής. 16 εκδόσεις ισχύος από 238 έως 625 kW. Tο αυτοματοποιημένο PowerShift 3 μέρος του βασικού εξοπλισμού. Το πρώτο ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα διεύθυνσης σε επαγγελματικό όχημα. 7 καμπίνες σε συνολικά 14 διαφορετικές επιλογές.

Ειδικές εκδόσεις «Loader» και «Grounder» με έμφαση στο μέγιστο ωφέλιμο όγκο και φορτίο, και αντοχή στις ακραίες καταπονήσεις αντίστοιχα, κατευθείαν από τη γραμμή παραγωγής. Τέλος, όλα ανεξαιρέτως τα ηλεκτρονικά συστήματα ενεργητικής ασφάλειας από τους ελκυστήρες μεγάλων αποστάσεων διαθέσιμα και για το Arocs. Παγκόσμια πρεμιέρα και για τον εξακύλινδρο κινητήρα ΟΜ 473 των 15,6 λίτρων, ισχύος 625 hp και 3000 Nm μέγιστης ροπής. Αυτός θα τοποθετείται και στον επερχόμενο ελκυστήρα βαρέων εφαρμογών/ειδικών μεταφορών "SLT". Όλες οι λεπτομέρειες από τα όσα είδαμε στο Μόναχο στο επόμενο τεύχος του Τ&Τ.

PreviousNext