Τροχοί & TIR

Παράδοση Mercedes Travego Edition 1 και Setra S 416GT‑HD

Αυξάνονται σταδιακά οι εταιρείες στη Δυτική Ευρώπη που αποφασίζουν να επενδύσουν σε Euro 6 τουριστικά λεωφορεία, ένα χρόνο πριν την καθολική και υποχρεωτική εφαρμογή της νέας νόρμας.
Κυριακή 23/12/2012 - 12:52
Κοινοποίηση στα Social Media

Αυξάνονται σταδιακά οι εταιρείες στη Δυτική Ευρώπη που αποφασίζουν να επενδύσουν σε Euro 6 τουριστικά λεωφορεία, ένα χρόνο πριν την καθολική και υποχρεωτική εφαρμογή της νέας νόρμας. Οι απόλυτοι αριθμοί ταξινομήσεων είναι ακόμη μικροί αλλά, σταδιακά αυξάνονται. Στις 17 Δεκεμβρίου στο Νέο Ουλμ της Γερμανίας, παραδόθηκαν στην Omnibus und Reiseverkehr Laschke GmbH δύο Mercedes-Benz Travego Edition 1 κι ένα Setra S 416 GT‑HD σειράς ComfortClass 400, παρουσία 150 πελατών και προσκεκλημένων.

Τα Travego Edition 1 είναι εφοδιασμένα με τον Euro 6 κινητήρα OM 471 BlueEfficiency Power, χωρητικότητας 12,8 λίτρων σε έκδοση ισχύος 476 hp στις 1800 σ.α.λ., και μέγιστης ροπής 2300 Nm στις 1100 σ.α.λ. ο οποίος συνδυάζεται με το τελευταίας γενιάς αυτοματοποιημένο κιβώτιο PowerShift GO 250-8, των 8 σχέσεων. Η απόσταση μεταξύ των καθισμάτων των επιβατών είναι 90 εκατοστά, τιμή που εξασφαλίζει τις άνετες μετακινήσεις.

Το τουριστικό γραφείο που προμηθεύτηκε τα νέα λεωφορεία απασχολεί 35 εργαζομένους και διοικείται από την τρίτη γενιά της οικογένειας του ιδρυτή του. Πραγματοποιεί, μεταξύ άλλων, κάποια πολύ ενδιαφέροντα πολυήμερα ταξίδια στη Νότια και Βόρεια Ευρώπη από Πορτογαλία μέχρι Ισλανδία και Βόρειο Ακρωτήρι. Στην Ισλανδία φτάνει μέσω Αγίας Πετρούπολης.

PreviousNext