Τροχοί & TIR

Παραμένουν κλειστά τμήματα της Αττικής Οδού

Οι εναλλακτικές διαδρομές.
Παρασκευή 20/09/2024 - 16:55
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Αττική Οδός
Φωτό: Αττική Οδός

Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος από Κάντζα στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, από τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής 20/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 21/09/2024 λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τον Κόμβο Κάντζας (Κόμβος 17) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο και να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή και θα κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.

Κλειστός θα παραμείνει ο Δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια / Ελευσίνα, από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 20/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 21/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία προς Ραφήνα μέχρι τον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και στη συνέχεια μέσω του Συνδετήριου κλάδου του Κόμβου Λεονταρίου (Κόμβος Υ7) να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα, ή
  • Να συνεχίσουν την πορεία τους και να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, μέσω του Συνδετήριου κλάδου του Κόμβου Λεονταρίου (Κόμβος Υ7), μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Παιανίας (Σ.Ε.Α. Μεσογείων), όπου θα κάνουν αναστροφή προκειμένου να πάρουν κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κλειστές θα παραμείνουν οι είσοδοι από τη Λ. Μαραθώνος προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 20/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 21/09/2024.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών:

  • Οι οδηγοί ερχόμενοι από Σταυρό Αγίας Παρασκευής, μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Μεσόγεια και, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και να κινηθούν ευθεία μέχρι τον Κόμβο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων).
  • Οι οδηγοί ερχόμενοι από Μεσόγεια, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι τον Κόμβο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων).
Previous