Τροχοί & TIR

Παράταση προθεσμίας ενίσχυσης των ΚΤΕΛ για συστήματα τηλεματικής και πληροφόρησης επιβατών

Με απόφαση του υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει την 30/08/2023. Πρόκειται για δίμηνη παράταση, αφού η
Πέμπτη 25/05/2023 - 11:20
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Με απόφαση του υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει την 30/08/2023. Πρόκειται για δίμηνη παράταση, αφού η προηγούμενη έληγε στις 30/06/2023.

Αντικείμενο της Δράσης «Ενίσχυση επιχειρήσεων του τομέα αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών για την υιοθέτηση συστημάτων και την παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης πληροφόρησης του επιβατικού κοινού και ηλεκτρονικού εισιτηρίου» είναι η επιχορήγηση των αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ της Χώρας για τον εκσυγχρονισμό τους με την υιοθέτηση συστημάτων και την παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης πληροφόρησης του επιβατικού κοινού και ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Πρακτικά, τα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ θα προμηθευτούν ολοκληρωμένα συστήματα τηλεματικής και ηλεκτρονικού εισιτηρίου για τη συνολική και ενοποιημένη διαχείριση του συνόλου των λειτουργιών τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων, έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων και για την πολυκαναλική πληροφόρηση των επιβατών σε πραγματικό χρόνο, κατά τα πρότυπα καλών πρακτικών σε αντίστοιχους φορείς του Ευρωπαϊκού χώρου.

PreviousNext