Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καρδίτσα

Παρ, 01/04/2022 - 11:22

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας αποφάσισε την παράταση της προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας και ρυθμίσεων κυκλοφορίας, στην Περιφερειακή Οδό Παλαμά Καρδίτσας, από το ύψος του κόμβου Δέλτα Παλαμά έως τη διασταύρωση αυτής με την Επαρχιακή Οδό Κοσκινά Καρδίτσας, από την 01/04/2022 έως και 31/05/2022, προκειμένου να ολοκληρωθούν προγραμματισμένες εργασίες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από τον υπεύθυνο του έργου, σύμφωνα με τις Τεχνικές Μελέτες Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και τις υποδείξεις του Τ.Τ. Καρδίτσας.

Κατά τα λοιπά και όσον αφορά τις εκτροπές κυκλοφορίας, την τοποθέτηση εργοστασιακής και πληροφοριακής σήμανσης, καθώς και τις βελτιωτικές παρεμβάσεις (κοπή δέντρων, διαγράμμιση οδών τοποθέτηση – αντικατάσταση κάθετης σήμανσης) στις οδούς που θα εξυπηρετήσουν την κυκλοφορία καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, όπως επίσης και η εργοταξιακή σήμανση και ο φωτισμός θα παραμένουν και τις ώρες που δε γίνονται εργασίες καθώς και κατά τη διάρκεια της νύχτας.