Τροχοί & TIR

Πετρέλαιο AVIN. Νέο καύσιμο για οικονομία και απόδοση

Τα νέα καύσιμα της AVIN προστατεύουν 100% το όχημα λόγω της ειδικής τεχνολογίας Safety Net.
Πέμπτη 25/04/2024 - 18:00
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Η AVIN παρουσιάζει τη νέα γενιά καυσίμων, τα ACTION Fuels, τα οποία υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη Οικονομία και Προστασία. Το νέο αυτό καύσιμο αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμα μία φορά τη στρατηγική δέσμευση της εταιρείας για παροχή καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν κάθε απαίτηση του καταναλωτή, όποιος τύπος οδηγού και αν είναι, όποια διαδρομή και αν κάνει.

Τα νέα καύσιμα της AVIN προστατεύουν 100% το όχημα λόγω της ειδικής τεχνολογίας Safety Net και βελτιωμένη λειτουργία σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Εξίσου σημαντικό είναι ότι είναι συμβατά με όλα τα υβριδικά αυτοκίνητα.

Για τα οχήματα που χρησιμοποιούν diesel, τα πλεονεκτήματα που αναφέρει η AVIN είναι:

  1. Υψηλή οικονομία καυσίμου έως 7% βασισμένη σε test οχημάτων σε πραγματικές συνθήκες και σε test με δυναμόμετρο
  2. Πολύ υψηλή καθαριστική δράση από το πρώτο γέμισμα στα μπεκ ψεκασμού του κινητήρα.

  3. Προστασία του περιβάλλοντος με μείωση έως και 6% στο αποτύπωμα άνθρακα (CO2 footprint) καθώς και μείωση εκπομπών σε CO και αιθάλη

  4. Βέλτιστη απόδοση με έως και 4 επιπλέον κετάνια (~ +8%) και μείωση των τριβών

  5. Δραστική ελάττωση του θορύβου της μηχανής

  6. Σημαντική μείωση του αφρισμού του πετρελαίου ώστε να έχουμε ταχύτερο και πληρέστερο γέμισμα

  7. Πλήρη αντιπαγωτική προστασία

Όπως τόνισε και ο Γενικός Διευθυντής της Avin, κ. Γιάννης Ραπτάκης: «Με τα νέα καύσιμα ACTION Fuels, η AVIN αποδεικνύει για άλλη μία φορά τι σημαίνει εξέλιξη και ποια αξία προσδίδει σε ένα σήμα σαν αυτό της AVIN. Αν μπορούσα να συμπυκνώσω σε μία φράση: H AVIN έρχεται από μακριά, και θα πάει μακριά. Είμαστε μια εταιρεία με θεμέλια και αξίες. Συνδεδεμένη με το ελληνικό αίσθημα και με το μέγεθος του Ομίλου Motor Oil στον οποίο ανήκει. Με ιστορία κοντά στα 50 χρόνια, με κυρίαρχη επιλογή την πρωτοπορία, την καινοτομία την ποιότητα, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Γιατί η εμπιστοσύνη είναι ο νούμερο ένα παράγοντας επιλογής καυσίμων».

Video URL
PreviousNext