Πίτα και ευχές από τους αδελφούς Ντελόπουλου

Τρί, 22/02/2022 - 16:57

Με μια ημερήσια εκδρομή επέλεξε να πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας της η εταιρεία Delopoulos Trans, στο Μουζάκι της Καρδίτσας, τηρώντας παράλληλα τους προβλεπόμενους κανονισμούς κατά του covid.

Σε μια ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα, προσωπικό,στελέχη και συνεργάτες της διοίκησης, από Λάρισα, Βόλο, Αθήνα και θεσ/νίκη είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν αλλά και να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε, καθώς και για τους νέους στόχους της εταιρείας.
Οι ιδιοκτήτες της, αδελφοί Ζήσης και Τάκης Ντελόπουλος, αφού ευχαρίστησαν το προσωπικό και τους συνεργάτες τους για την πολύτιμη συμβολή τους στην ανοδική πορεία της επιχείρησης, ευχήθηκαν η νέα χρονιά να φέρει υγεία χαρά και ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

1
Κλείνοντας, ο Ζήσης Ντελόπουλος τόνισε την προτεραιότητα που δίνει η εταιρεία στη διατήρηση σχέσεων σεβασμού, ευθύνης, πίστης και συνέπειας με το ανθρώπινο δυναμικό και τους εταιρικούς πελάτες της, καθώς όλοι μαζί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς τους.

Σημειώνεται ότι οι Αδελφοί Ντελόπουλοι δραστηριοποιούνται στο χώρο των εθνικών μεταφορών πάνω από 20 χρόνια, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με ποιότητα, αξιοπιστία και συνέπεια. Ειδικότερα, η εταιρεία αναλαμβάνει:

-Ειδικές και γενικές μεταφορές με καθημερινές φορτώσεις από Αθήνα-Θεσσαλονίκη για Λάρισα-Βόλο και αντιστρόφως καθώς και εβδομαδιαίες φορτώσεις για Κύπρο.

-Μετακομίσεις, Διανομές, Αποθηκεύσεις, Ψυγειομεταφορές και Container service

Οι Κεντρικές εγκαταστάσεις της βρίσκονται στη ΒΙΠΕ Βόλου και έχει υποκαταστήματα σε Λάρισα Θεσσαλονίκη Αθήνα και Κύπρο. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2410972650, 2425024270