Τροχοί & TIR

Πλήγμα για τη Μεταφορά η αναστολή λειτουργίας της Χαλυβουργίας Ελλάδος

Νέο βαρύ πλήγμα δέχτηκε η Μεταφορά με την αναστολή σήμερα της λειτουργίας της Χαλυβουργίας, μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας που εξασφάλιζε μεγάλο και καθημερινό μεταφορικό έργο σε δεκ
Τετάρτη 15/04/2020 - 12:02
Κοινοποίηση στα Social Media

Νέο βαρύ πλήγμα δέχτηκε η Μεταφορά με την αναστολή σήμερα της λειτουργίας της Χαλυβουργίας, μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας που εξασφάλιζε μεγάλο και καθημερινό μεταφορικό έργο σε δεκάδες φορτηγά, κυρίως Δημόσιας Χρήσης.

Άμεσα πλήττονται τα φορτηγά μεταφοράς σκραπ και τα φορτηγά με πάτωμα που μεταφέρουν σιδηροσωλήνες, σιδηρόβεργες και άλλα προϊόντα χάλυβα.

Ωστόσο, έγινε γνωστό, ότι για λίγο ακόμη διάστημα, θα συνεχίσουν να λειτουργούν τα τμήματα διακίνησης των προϊόντων για την εκτέλεση παραγγελιών που έχουν ολοκληρωθεί από την παραγωγή, ενώ θα λειτουργεί επίσης και το τμήμα παραλαβής πρώτων υλών. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χαλυβουργία Ελλάδος ιδρύθηκε το 1938 με την παραγωγή της να αυξάνει συνεχώς χάρη στην εξαγωγική της δραστηριότητα και την κατασκευή πολλών έτοιμων προϊόντων για την ελληνική αγορά.  

Το τελευταίο διάστημα, η εταιρεία που εδρεύει στο Βόλο, είχε σημαντική μείωση παραγγελιών και χθες ανακοίνωσε το πάγωμα της λειτουργίας της στους περίπου 300 εργαζόμενους.

PreviousNext