Τροχοί & TIR

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας στον άξονα Βάρκιζας – Σουνίου

Ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου στον οδικό άξονα Βάρκιζας – Σουνίου, πλησίον των σηράγγων «Τρύπες του Καραμανλή», οι επείγουσες εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών διχτυών, προκειμένου να αρθούν
Δευτέρα 05/04/2021 - 14:30
Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου στον οδικό άξονα Βάρκιζας – Σουνίου, πλησίον των σηράγγων «Τρύπες του Καραμανλή», οι επείγουσες εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών διχτυών, προκειμένου να αρθούν οι χρόνιες επικινδυνότητες από καταπτώσεις μικρών και μεγαλύτερων βράχων. Παράλληλα, θα διενεργηθούν και ασφαλτοστρώσεις σε ένα μεγάλο μέρος της Λ. Αθηνών – Σουνίου.

Το διάστημα από 5/4/2021 έως 24/4/2021 θα πραγματοποιηθεί πλήρης και για όλο το 24ωρο διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα δύο ρεύματα της Λ. Αθηνών – Σουνίου (Ε.Ο. 91) και η κίνηση θα διεξάγεται μέσω Λ. Βάρης –Κορωπίου.

«Η τοποθέτηση των προστατευτικών στα βραχώδη σημεία και η ανακατασκευή της ασφαλτόστρωσης στην περιοχή συμβάλουν στον στόχο μας να επιτευχθεί η αυξημένη ασφάλεια των χιλιάδων πολιτών που διέρχονται από τη Λ. Αθηνών – Σουνίου», ανέφερε σχετικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

PreviousNext