Πλουσιότερα τα Fiat Doblo Cargo και Fiorino

Η Fiat Professional λανσάρει τη νέα έκδοση εξοπλισμού «Pack Tecnico» στα Doblo Cargo και Fiorino.

Με μια νέα έκδοση εξοπλισμού «Pack Tecnico», η Fiat Professional λανσάρει τα επαγγελματικά Doblo Cargo και Fiorino.

Στην περίπτωση του Doblo Cargo, προσφέρει επιπλέον του βασικού εξοπλισμού, εργοστασιακό ηχοσύστημα με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, 2θέσιο κάθισμα συνοδηγού, δίφυλλη ασύμμετρη πίσω πόρτα με τζάμια, σταθερό χώρισμα χώρου φόρτωσης με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος και προβολείς ομίχλης.

Σε ό,τι αφορά στο Fiorino Pack Tecnico, αυτό διαθέτει επιπλέον εργοστασιακό ηχοσύστημα με οθόνη αφής 5 ιντσών, χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth, AUX & USB 2.0. Προσφέρει ακόμα δίφυλλη πίσω πόρτα με τζάμια, προβολείς ομίχλης και παροχή ρεύματος 12V στο χώρο φόρτωσης, ενώ με επιπλέον χρέωση διατίθεται και σταθερό χώρισμα χώρου φόρτωσης με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα.

Στο Doblo Cargo προσφέρεται μεταξύ άλλων επιπλέον του βασικού εξοπλισμού, εργοστασιακό ηχοσύστημα με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι.
Στάνταρ στο Doblo Cargo Pack Tecnico είναι και το 2θέσιο κάθισμα συνοδηγού, όπως και η δίφυλλη ασύμμετρη πίσω πόρτα με τζάμια.
Επιπλέον, στη νέα έκδοση «Pack Tecnico» του Doblo Cargo, συναντάμε σταθερό χώρισμα χώρου φόρτωσης με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος και προβολείς ομίχλης.
Το Fiorino Pack Tecnico προσφέρει δίφυλλη πίσω πόρτα με τζάμια, προβολείς ομίχλης και παροχή ρεύματος 12V στο χώρο φόρτωσης, ενώ με επιπλέον χρέωση διατίθεται και σταθερό χώρισμα χώρου φόρτωσης με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα.
Το εσωτερικό του Fiorino Pack Tecnico, αναβαθμίζει το εργοστασιακό ηχοσύστημα με οθόνη αφής 5 ιντσών, χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth και AUX & USB 2.0.