Τροχοί & TIR

Πότε πρέπει να ληφθούν τελικά αυστηρά μέτρα για να μη θρηνήσουμε θύματα;

Δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές ήταν σήμερα τα ξημερώματα δεκάδες ανυποψίαστοι οδηγοί που ταξίδευαν στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στο ύψος του Ζευγολατιού (95ο χλμ) όταν άγνωστοι στο ύψος του οικισμ
Κυριακή 26/06/2022 - 16:55
Κοινοποίηση στα Social Media

Δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές ήταν σήμερα τα ξημερώματα δεκάδες ανυποψίαστοι οδηγοί που ταξίδευαν στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στο ύψος του Ζευγολατιού (95ο χλμ) όταν άγνωστοι στο ύψος του οικισμού των Ρομά τους πέταξαν πέτρες στα οχήματά τους. Αποτέλεσμα ήταν σοβαρές υλικές ζημιές και ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Ο συντάκτης μας Παύλος Μαυρομύτης επικοινώνησε με τον διεθνομεταφορέα Νάσο Παυλόπουλο ο οποίος του περιέγραψε τα δευτερόλεπτα τρόμου που έζησε, όταν πέταξαν στο φορτηγό του πέτρες.

Ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία , ωστόσο πλήρωμα περιπολικού καθυστέρησε σημαντικά να φτάσει στο σημείο με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και στα οχήματα που ακολουθούσαν και βρίσκονταν αρκετά χιλιόμετρα πίσω πριν το σημείο. Έχουμε κάνει αναφορές και στο παρελθόν για το συγκεκριμένο σημείο καθώς έχει αποτελέσει αρκετές φορές ορμητήριο αγνώστων για να επιτίθενται σε φορτηγά και αυτοκίνητα.

Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον στο συγκεκριμένο σημείο να υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία. Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

PreviousNext