Πρόγραμμα Εγγύησης Ελαστικών από τη D. Fragoulopoulos S.A.

Σάβ, 09/04/2022 - 10:00

Με νέα αναβαθμισμένη digital παρουσία, η D. Fragoulopoulos S.A. θέτει τις βάσεις στην αναβάθμιση του εγχώριου κλάδου Εισαγωγής & Διανομής ελαστικών.

1

Ξεχωρίζει η ολοκαίνουργια διαδραστική ιστοσελίδα της www.fragoulopoulos.gr που στοχεύει στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη, ενώ ταυτόχρονα θέτει νέα πρότυπα στους μηχανισμούς αναζήτησης. Η ιστοσελίδα διακρίνεται για την αποτελεσματική αρχιτεκτονική της που περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της D. Fragoulopoulos S.A., αναφορές στην ιστορία και τη φιλοσοφία της, καθώς SEO blog που ανανεώνεται τακτικά.

Στο πλαίσιο του digitalization των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων της, η D. Fragoulopoulos S.A. ενέταξε σε αυτή το νέο της ψηφιακό σύστημα εγγυήσεων Tyresafety, μία on-line based πλατφόρμα στην οποία θα εκδίδονται online όλες οι εγγυήσεις ελαστικών, βάσει του Marketing εργαλείου Πρόγραμμα Εγγύησης Ελαστικών, που προσφέρονται από το επιλεγμένο δίκτυο πελατών της για τις μάρκες ΝΕΧΕΝ TIRE και Μatador.

Ο κ. Στέλιος Ταβουλάρης, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της εταιρείας, δήλωσε: «Αισθάνομαι υπερήφανος που η εταιρεία D. Fragoulopoulos S.A. θέτει νέους κανόνες και πρότυπα, ακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις και συμβάλλοντας ενεργά στον κλάδο του Ελαστικού. Το όραμά μας είναι η ανάπτυξη του κλάδου σε ένα περιβάλλον καινοτόμο με πρωταρχικό γνώμονα την Ασφάλεια του τελικού καταναλωτή. Η εταιρεία D. Fragoulopoulos S.A. δεσμεύεται καθημερινά, προσφέροντας καινοτόμα Προϊόντα και Υπηρεσίες».