Τροχοί & TIR

Προγραμματισμός εξετάσεων ADR στην Κοζάνη

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιου Κασαπίδη, καθορίστηκε η διενέργεια γραπτών εξετάσεων για την απόκτηση και ανανέωση πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης υποψηφίων οδηγών
Δευτέρα 15/05/2023 - 11:31
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιου Κασαπίδη, καθορίστηκε η διενέργεια γραπτών εξετάσεων για την απόκτηση και ανανέωση πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης υποψηφίων οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR).

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 29/05/2023 στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Κοζάνης, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Λευκόβρυσης της Δ.Ε. Κοζάνης του ομώνυμου Δήμου, ως εξής: 

- Στις 8:00 π.μ. εξετάσεις αρχικής χορήγησης στη βασική κατάρτιση. 

- Στις 10:00 π.μ. εξετάσεις αρχικής χορήγησης στην ειδική κατάρτιση για δεξαμενές/ κλάση 1 / κλάση 7. 

- Στις 12:00 π.μ. εξετάσεις ανανέωσης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους κατά την ημέρα των εξετάσεων: 

α. Την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάθε άλλο αποδεικτικό µέσο των στοιχείων ταυτότητάς τους, όπως αυτά ορίζονται στον Κώδικα διοικητικής διαδικασίας (ν.2690/99,ΦΕΚ 99 Α). 

β. Τη βεβαίωση εγγραφής τους (για πολίτες από κράτος µέλος της Ε.Ε.) ή την άδεια παραμονής τους (για πολίτες από κράτος µη µέλος της Ε.Ε.) ή το ειδικό δελτίο ταυτότητάς τους (για ομογενείς). 

γ. Να φέρουν στυλό διαρκείας που δε σβήνει χρώματος μπλε ή μαύρο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Σχολή ΣΕΚΟΟΜΕΕ στην οποία φοίτησαν, καθώς και στο Τηλ.: 24613-54337, e-mail: a.patsinakidis@pdm.gov.gr, αρμόδιος κ. Απ. Πατσινακίδης.

PreviousNext