Τροχοί & TIR

Πρόοδο στον ΒΟΑΚ διαπιστώνει ο Χρήστος Σταϊκούρας

«Θα συνεχίσουμε, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα είμαστε πάλι στην Κρήτη, γιατί ούτως ή άλλως, έχουμε να συμβασιοποιήσουμε και το τρίτο τμήμα, το τμήμα «Χανιά – Ηράκλειο».
Τετάρτη 16/10/2024 - 15:47
Κοινοποίηση στα Social Media
.

«Είχαμε την ευκαιρία, σήμερα, ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να δούμε έργα να εκτελούνται και να υλοποιούνται σε διάφορα τμήματα του έργου. Αναμφισβήτητα, υπάρχει πρόοδος. Αυτό προφανώς μας ικανοποιεί».

Τα παραπάνω δήλωσε ο υπ. Υποδομών και μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, επισκεπτόμενος τα εργοτάξια των υπό κατασκευή τμημάτων του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης και πρόσθεσε: 

.

«Θα συνεχίσουμε, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα είμαστε πάλι στην Κρήτη, γιατί ούτως ή άλλως, έχουμε να συμβασιοποιήσουμε και το τρίτο τμήμα, το τμήμα «Χανιά – Ηράκλειο», όπως και την προαίρεση που υπάρχει εκεί. Σε κάθε περίπτωση για την Κρήτη, ο ΒΟΑΚ είναι ένα εμβληματικό έργο, στο οποίο θα πρέπει να είμαστε όλοι συνεπείς».

Ο κ. Σταϊκούρας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Κωνσταντίνο Μαγουλά, τη Γενική Γραμματέα Μεταφορών κα. Δέσποινα Παληαρούτα και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρνατουτάκη επισκέφθηκε σήμερα τα τμήματα «Χερσόνησος - Νεάπολη» και «Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος».

PreviousNext