Τροχοί & TIR

Προσφορές Fiat Professional

Χρηματικές εκπτώσεις, άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης και εργοστασιακή εγγύηση με μεγαλύτερη διάρκεια προσφέρει η Fiat Professional με την άφιξη στην Ελλάδα του νέου Skudo. Πλέον, η γκάμα των επαγγελ
Τετάρτη 23/03/2022 - 12:34
Κοινοποίηση στα Social Media

Χρηματικές εκπτώσεις, άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης και εργοστασιακή εγγύηση με μεγαλύτερη διάρκεια προσφέρει η Fiat Professional με την άφιξη στην Ελλάδα του νέου Skudo.

Πλέον, η γκάμα των επαγγελματικών της μάρκας περιλαμβάνει το νέο Skudo, τα συμπαγή Panda Van και Fiorino, το best-seller Doblo Cargo και το πλέον ευπροσάρμοστο μεγάλο LCV, το Ducato.

Η Fiat Professional προσφέρει για όλη τη γκάμα της ένα συνδυαστικό πακέτο παροχών, το οποίο περιλαμβάνει χρηματική έκπτωση που ανάλογα με το μοντέλο φτάνει έως και τα 1.600 ευρώ, πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης, αλλά και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ.

Οι παραπάνω παροχές λειτουργούν συνδυαστικά και παράλληλα συνοδεύονται από μια σειρά ενεργειών της Fiat Professional για την προστασία του επαγγελματία, όπως οι περιοδικοί δωρεάν τεχνικοί έλεγχοι, η 5ετής (με ισχύ έως και 200.000 χλμ.) δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας, αλλά και η προστασία τιμής για την αγορά νέου αυτοκινήτου (με εξαίρεση τις αγορές μέσω χρονομίσθωσης), έτσι ώστε ο επαγγελματίας να γνωρίζει το ποσό που θα καταβάλει για την αγορά του οχήματός του ανεξάρτητα από τον χρόνο παράδοσης.

PreviousNext