Τροχοί & TIR

Προσφορές για Fiorino, Doblò, Talento

0% Επιτόκιο και πλούσιος εξοπλισμός Fiorino Cargo Pack Tecnico από 15.600€ Το Fiorino Cargo, είναι το πρώτο van της ευρωπαϊκής αγοράς που εξελίχθηκε εξαρχής ως ελαφρύ επαγγελματικό για αστική χρή
Παρασκευή 21/06/2019 - 17:29
Κοινοποίηση στα Social Media
Προσφορές για Fiorino, Doblò, Talento
Προσφορές για Fiorino, Doblò & Talento

0% Επιτόκιο και πλούσιος εξοπλισμός

 

Fiorino Cargo Pack Tecnico από 15.600€

Το Fiorino Cargo, είναι το πρώτο van της ευρωπαϊκής αγοράς που εξελίχθηκε εξαρχής ως ελαφρύ επαγγελματικό για αστική χρήση, χωρίς να βασίζεται σε κάποιο επιβατικό σουπερμίνι, άλλαξε το τοπίο της ευρωπαϊκής αγοράς, και παραμένει ασυναγώνιστο ως προς την εκμετάλλευση. Πρόκειται για ένα χωροταξικό θαύμα, το οποίο στα 3.957 χιλιοστά μήκος συνδυάζει κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες με μοναδική ευελιξία (κύκλος στροφής 9,95 μ.), σε ένα πολύ κόμπακτ αμάξωμα.

Τα χειριστήρια πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι μαζί με τον μόνιμο οπίσθιο φωτισμό του πίνακα οργάνων, τη θύρα USB (5V) και το ντουλαπάκι, δημιουργούν ένα εξαιρετικό χώρο οδήγησης και εργασίας. Το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να αναδιπλωθεί προς τα κάτω, και να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζάκι ενώ, είναι δυνατό το ξεχωριστό κλείδωμα εμπρός και πίσω θυρών για απόλυτη ασφάλεια στη διάρκεια της φορτοεκφόρτωσης. Το νέο Fiorino εξοπλίζεται με το ολοκαίνουργιο σύστημα infotainment με συνδεσιμότητα που καλύπτει τα πάντα και δυνατότητα αναπαραγωγής από κάθε είδους πηγή ήχου, Bluetooth, προεγκατάσταση DAB κ.ά. 

Ωφέλιμος όγκος έως 2,8 m3

Όπως ισχύει και για κάθε μοντέλο της Fiat Professional, η γκάμα Euro 6 κινητήρων είναι ό,τι πιο εξελιγμένο διαθέτει σήμερα η αυτοκινητοβιομηχανία. Ο ντίζελ MultiJet II –με ισχύ 95 hp και μέγιστη ροπή 200 Nm- συνδυάζει εξαιρετική απόδοση, πολύ χαμηλή κατανάλωση και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Η νέα έκδοση υψηλής αποδοτικότητας ECOjet εξοικονομεί επιπλέον (έως και 14%) καύσιμο. Η Fiat Professional προσφέρει και την έκδοση φυσικού αερίου (διπλού καυσίμου) Natural Power

Ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης αγγίζει τα 2,8 κυβικά μέτρα, η ικανότητα φόρτωσης τα 660 κιλά, με το σχήμα της «κλούβας» να είναι κανονικό, και πλήρως εκμεταλλεύσιμο τετράγωνο. Το άνοιγμα της πίσω πόρτας φτάνει τις 180ο και σε συνδυασμό με τα μόλις 527 χιλιοστά απόσταση του δαπέδου του χώρου φόρτωσης από το έδαφος, η πρόσβαση είναι εύκολη, και με ελάχιστη μυϊκή καταπόνηση για τον επαγγελματία. Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα με άτοκη χρηματοδότηση, στην έκδοση diesel 1.3 90 hp SX Pack Tecnico, με χώρισμα με τζάμι και πλούσιο εξοπλισμό, από 15.600€.

Doblò Cargo

Το νέο Doblò Cargo χτίζει «πάνω» στα σημαντικά πλεονεκτήματα του προκατόχου του, δημιουργώντας ένα μοναδικό, για τα δεδομένα της κατηγορίας όχημα. Οι αλλαγές στο νέο Doblò Cargo είναι πολλές και ουσιαστικές. Αρχίζοντας από το πολυλειτουργικό κάθισμα με τις τρεις θέσεις, που παραμένει μοναδικό στην κατηγορία, και τους πολυπληθείς χώρους αποθήκευσης, η καμπίνα του νέου μοντέλου είναι η πιο ευρύχωρη της αγοράς, καθώς δεν υπάρχει άλλο van στο συγκεκριμένο segment με αντίστοιχο «αέρα» για τους ώμους και τα κεφάλια των επιβαινόντων.

Μοναδική άνεση και εκμετάλλευση

Με μεταξόνιο από 2.755 έως 3.105 χιλιοστά το Doblò Cargo διατηρεί πολλά στοιχεία μοναδικότητας, που το καθιστούν αυτονόητη επιλογή για πολλούς επαγγελματίες: ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης που φτάνει τα 5,4 κυβικά μέτρα είναι εφάμιλλος μεγαλύτερων επαγγελματικών, και το ίδιο συμβαίνει και με το ωφέλιμο, το οποίο ξεπερνώντας τα 1.000 κιλά δεν έχει ανταγωνισμό. Η λίστα των εξαιρετικών στοιχείων εκμετάλλευσης είναι μακριά, με στοιχεία όπως το μεγαλύτερο ωφέλιμο μήκος φόρτωσης (3,4 μ.) και κατώφλι στα 545 χιλιοστά. Η πίσω ανάρτηση διπλών συνδέσμων Bi-Link πέρα από τη ραφιναρισμένη ποιότητα κύλισης και την εξαιρετική απόσβεση, προσφέρει πολύ υψηλά περιθώρια ενεργητικής ασφάλειας, και είναι και αυτή μοναδική στην κατηγορία των κόμπακτ van.

Οι πετρελαιοκινητήρες MultiJet II στα 95 και 120 hp, και ο φυσικού αερίου (μεθάνιο/βενζίνη) 120 T-Jet Natural Power διαμορφώνουν μία εντυπωσιακή παλέτα επιλογών για τον επαγγελματία. Οι εκδόσεις ECOjet επιτυγχάνουν τυποποιημένη μέση κατανάλωση 4,4 λίτ./100 χλμ. Στα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας διατίθενται τα πάντα από ESC έως Traction+. Το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS) συμπληρώνει τον στάνταρ εξοπλισμό ενός χορταστικού «πακέτου». Με τον κινητήρα 1.3 MultiJet II 95 hp και το επίπεδο εξοπλισμού Pack Tecnico στις 20.900€ (με Φ.Π.Α.) το Doblò Cargo διατίθεται κι αυτό με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Talento Van

Το μεσαίο van της Fiat Professional στην τελευταία του έκδοση προσφέρει τους πιο εξελιγμένους κινητήρες της ευρωπαϊκής αγοράς, εντυπωσιακές μεταφορικές ικανότητες και ιδιαίτερα χαμηλά κόστη χρήσης. Αρχίζοντας από το ντιζάιν του εξωτερικού, που αναδίδει αίσθηση συμπαγούς, γρανιτένιας κατασκευής κι έντονο δυναμισμό, και τις κυρίαρχες οριζόντιες γραμμές να δείχνουν έντονη οδική συμπεριφορά.

Η καμπίνα είναι ουσιαστικά κινητό γραφείο, με έμφαση στη λειτουργικότητα και την ευχάριστη διαβίωση, με δύο σταντ στήριξης για smartphone και tablet, επαφική οθόνη 7 ιντσών και κορυφαίο σύστημα infotainment. Keyless Entry/Keyless Go «λύνουν» τα χέρια του οδηγού στο συνεχές «μπες-βγες» στις διάφορες στάσεις για διανομή στην πόλη, ενώ το Viewplus mirror εξαλείφει τις τυφλές γωνίες. Και η 7ιντση οθόνη του συστήματος πολυμέσων διακρίνεται από ευχρηστία και κορυφαία συνδεσιμότητα. Σημείο υπεροχής του Talento αποτελεί η σειρά Euro 6 πετρελαιοκινητήρων MultiJet II -στα 120 και 145 hp- και σύστημα Start&Stop.

Πολυτάλαντο

Το Talento διατίθεται σε δύο ύψη αμαξώματος, δύο μεταξόνια και δύο μήκη. Κορυφαία εκμετάλλευση, με ωφέλιμο όγκο έως 8,6 κυβικά μέτρα, ωφέλιμο έως 1.249 κιλά, πίσω πόρτες που ανοίγουν έως και κατά 255ο και πολύ  χαμηλό κατώφλι του χώρου φόρτωσης στα μόλις 100 χιλιοστά. Μέσω του Cargoplus που αναφέρεται σε ένα άνοιγμα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, μπορούν να μεταφερθούν αντικείμενα μεγάλου μήκους, όπως σωλήνες έως 4,15 μ. Συνολικά, για τον επαγγελματία, το Talento είναι ίσως το πιο φιλικό στην καθημερινή εργασία όχημα της κατηγορίας.

Δεν λείπει ένα υπερπλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ενεργητικής ασφάλειας (ABS με EBA και ΗΒΑ είναι τμήμα του βασικού εξοπλισμού), ενώ υπάρχουν TSA, Hill Holder και ESC. Πολύ ενδιαφέρον είναι το Traction+ το οποίο σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης φρενάρει τον τροχό που ολισθαίνει. Με τον 1.6 κινητήρα ντίζελ ισχύος 120 hp, με common rail και τουρμπίνα μεταβλητής γεωμετρίας, το Τalento ξεκινά από 24.200€ (τιμή με Φ.Π.Α.) και δυνατότητα απόκτησης με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης

kalatzis

Renault Vans

Ηλεκτρικά Scania

Συνάντηση γιγάντων στη Νυρεμβέργη

daf xf

PreviousNext