Τροχοί & TIR

Πυκνές χιονοπτώσεις διέκοψαν την κυκλοφορία σε δρόμους της Αυστρίας και Σλοβενίας

Χιλιάδες αυτοκίνητα υποχρεώθηκαν να ακινητοποιηθούν σε διάφορα σημεία λόγω διακοπής της κυκλοφορίας σε δρόμους και αυτοκινητόδρομους της Αυστρίας και της Σλοβενίας εξαιτίας πυκνών χιονοπτώσεων στις
Τρίτη 08/12/2020 - 14:57
Κοινοποίηση στα Social Media

Χιλιάδες αυτοκίνητα υποχρεώθηκαν να ακινητοποιηθούν σε διάφορα σημεία λόγω διακοπής της κυκλοφορίας σε δρόμους και αυτοκινητόδρομους της Αυστρίας και της Σλοβενίας εξαιτίας πυκνών χιονοπτώσεων στις περιοχές της Carinthia και του Τιρόλου.

Οι τοπικές αρχές έκαναν λόγο για κίνδυνο επιπέδου 4, ενώ δεκάδες μικρές πόλεις και χωριά έχουν αποκλειστεί και, μάλιστα, με διακοπή της ηλεκτροδότησης εξαιτίας ζημιών στο δίκτυο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αυστριακής Λέσχης Αυτοκινήτων OAMTC, οι παρακάτω δρόμοι παρέμειναν κλειστοί μέχρι χθες, ενώ συνεργεία με μηχανήματα εργάζονται συνεχώς για το άνοιγμά τους.

Οι δρόμοι στην περιοχή του Τιρόλου, που έκλεισαν ή έκλεισαν σε τμήματα αυτών, είναι οι παρακάτω: Β108, Β111, Β182, Β186.

Στην Carinthia: Β84, Β106, Β107, Β110, Β111.

Στη Σλοβενία: Έκλεισαν τμήματα των αυτοκινητόδρομων Α1 και Α2 με κατεύθυνση προς Koper και στην περιοχή μεταξύ Lesce και Radovlijca προς Αυστρία.

Όσοι διεθνομεταφορείς έχουν προγραμματίσει ταξίδια μέσω αυτών των χωρών ή με προορισμό τη Σλοβενία και την Αυστρία, θα πρέπει να ενημερωθούν για την κατάσταση των δρόμων, αν έχουν αποδοθεί στην κυκλοφορία ή όχι.

PreviousNext