Τροχοί & TIR

ΣΑΤΑ: Η βόλτα αγάπης με ταξί στη στολισμένη Αθήνα γίνεται θεσμός

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) και η διαδικτυακή εκπομπή «ΤΑΞΙΝΟΜΟΙ», ετοιμάζουν μια βόλτα αγάπης για ηλικιωμένους, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, για να απολαύσ
Πέμπτη 04/01/2024 - 10:54
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: ΣΑΤΑ
φωτό: ΣΑΤΑ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) και η διαδικτυακή εκπομπή «ΤΑΞΙΝΟΜΟΙ», ετοιμάζουν μια βόλτα αγάπης για ηλικιωμένους, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, για να απολαύσουν τον χριστουγεννιάτικο φωτισμό. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Δήμος Αθηναίων.

Σε συνεννόηση με την Όλγα Δούρου, Αντιδήμαρχο Ενεργής Γήρανσης & Λεσχών Φιλίας του Δήμου Αθηναίων, ταξί θα παραλάβουν ηλικιωμένους από το Γηροκομείο Αθηνών, τη Λέσχη Φιλίας Ακαδημίας Πλάτωνος και τη Λέσχη Φιλίας Κυψέλης και θα τους περιηγήσουν στους δρόμους της στολισμένης Αθήνας. 

Η διαδρομή που έχει επιλεχτεί είναι: Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Σταδίου και κατάληξη στην πλατεία Συντάγματος. Εκεί θα τους περιμένει αντιπροσωπεία του ΣΑΤΑ και θα μοιράσει στους συμμετέχοντες αναμνηστικά δώρα. 

To ΣΑΤΑ θέλει να καθιερώσει και να εξελίξει αυτή την πρωτοβουλία αγάπης, ελπίδας και ανιδιοτελούς προσφοράς των οδηγών ταξί προς στους ηλικιωμένους ανθρώπους.

PreviousNext