Τροχοί & TIR

Το Scania του Maradona (+VIDEO)

Λάτρης των πολυτελών και γρήγορων αυτοκινήτων, καθώς και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Μαραντόνα απέκτησε αρκετά αυτοκίνητα, μοντέλα της εποχής. Έκπληξη, ωστόσο, αποτελεί το Scania 113H 360, ένας
Παρασκευή 27/11/2020 - 10:59
Κοινοποίηση στα Social Media
Το Scania του Maradona (+VIDEO)
Το Scania του Maradona (+VIDEO)

Λάτρης των πολυτελών και γρήγορων αυτοκινήτων, καθώς και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Μαραντόνα απέκτησε αρκετά αυτοκίνητα, μοντέλα της εποχής.

Έκπληξη, ωστόσο, αποτελεί το Scania 113H 360, ένας μουράτος τράκτορας που έγραψε τη δική του ιστορία, εκεί κάπου το 1994, όταν ο θρύλος του ποδοσφαίρου αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο κύπελλο του 1994 λόγω ντόπινγκ και επέστρεψε στην Αργεντινή.

Αμέσως ξεκίνησε γι’ αυτόν μια δύσκολη περιπέτεια, αυτή της αποφυγής των εκατοντάδων δημοσιογράφων, που κυριολεκτικά τον ακολουθούσαν στις μετακινήσεις του, παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε διαφορετικά αυτοκίνητα για να μεταβεί στο γήπεδο.

Τότε σκέφτηκε την απόκτηση ενός μεγάλου αυτοκινήτου, που θα τον κάλυπτε από τις «επιθέσεις» των δημοσιογράφων και των φωτογραφικών μηχανών. Η επιλογή του ήταν το Scania 113H των 360 ίππων και, πραγματικά, απολάμβανε την καμπίνα του τράκτορα που, ταυτόχρονα, τον κρατούσε σε κάποια απόσταση από δημοσιογράφους και οπαδούς.

Όταν μετά από μέρες κόπασε η θύελλα, ο Μαραντόνα δεν εγκατέλειψε το Scania του, με το οποίο συνήθιζε να κάνει αρκετές βόλτες. Δείτε μία από αυτές, σε ένα βίντεο που είχε ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

PreviousNext