Τροχοί & TIR

Σε ιδιώτες τρία εκδοτήρια σταθμών του μετρό

Η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.), η εταιρεία που έχει την ευθύνη της διαχείρισης και της λειτουργίας του μετρό, προκήρυξε διαγωνισμό παροχής υπηρεσιών που αφορούν στη λειτουργία και διαχείριση τ
Παρασκευή 26/06/2020 - 10:31
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.), η εταιρεία που έχει την ευθύνη της διαχείρισης και της λειτουργίας του μετρό, προκήρυξε διαγωνισμό παροχής υπηρεσιών που αφορούν στη λειτουργία και διαχείριση των εκδοτηρίων στους σταθμούς Αγίας Βαρβάρας, Κορυδαλλού και Νίκαιας της γραμμής 3 που πρόκειται ν’ ανοίξουν στις επόμενες εβδομάδες.

Πρόκειται για τον πρώτο διαγωνισμό με τον οποίο η ΣΤΑΣΥ προτίθεται να αναθέσει σε τρίτους αυτές τις υπηρεσίες, ως αποτέλεσμα της έλλειψης προσωπικού για τη στελέχωση των σταθμών.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση για υποβολή προσφοράς, η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. «αναθέτει στον ανάδοχο την πώληση τίτλων μεταφοράς επιβατών (έκδοση εισιτηρίων και επαναφόρτιση εισιτηρίων και καρτών), καθώς και την παροχή υπηρεσιών, συναφών προς την επιβατική μεταφορά, από τις θυρίδες έκδοσης των τριών (3) νέων σταθμών του δικτύου της γραμμής 3: ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ και ΝΙΚΑΙΑ. Οι προς πώληση τίτλοι μεταφοράς επιβατών αφορούν στο σύνολο των ισχυόντων προϊόντων κομίστρου τύπου AthenaTicket και AthenaCard, όπως αυτό καθορίζεται από τον ΟΑΣΑ».

Προμήθεια «έξυπνων» καρτών

Στο μεταξύ μετατέθηκε για τις 6 Ιουλίου 2020 η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ), του Ανοικτού Δημόσιου Ηλεκτρονικού διαγωνισμού του ΟΑΣΑ για την «Προμήθεια Μέσων Προϊόντων Κομίστρου υπό Μορφή «Έξυπνων Καρτών», που απαιτούνται κατά τη λειτουργία του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου (Α.Σ.Σ.Κ.)», προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.).

PreviousNext