Τροχοί & TIR

Σεμινάριο για ΣΑΜΕΕ

Το Εργαστήριο Οχημάτων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διοργανώνει σεμινάρια Εκπαίδευσης Υποψηφίων Συμβούλων Ασφαλούς Χερσαίας Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων ADR/RID. Το προσεχές σεμινάριο θα
Δευτέρα 16/01/2023 - 15:11
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Εργαστήριο Οχημάτων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διοργανώνει σεμινάρια Εκπαίδευσης Υποψηφίων Συμβούλων Ασφαλούς Χερσαίας Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων ADR/RID. Το προσεχές σεμινάριο θα διεξαχθεί 13 – 17 &20 Φεβρουαρίου 2023 και θα έχει διάρκεια 44 ωρών.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η παροχή στους υποψηφίους των απαραίτητων γνώσεων σχετικών με:

(α) την ταξινόμηση των επικίνδυνων εμπορευμάτων και τους κινδύνους που ενέχει η μεταφορά, συσκευασία, πλήρωση, φόρτωση ή εκφόρτωσή τους,(β) την τοποθέτηση σήμανσης των συσκευασιών και των μονάδων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων,(γ) τις ισχύουσες νομοθετικές, κανονιστικές και διοικητικές διατάξεις και (δ) τις ευθύνες των εμπλεκομένων στη μεταφορά και τα καθήκοντα του ΣΑΜΕΕ, για τη συμμετοχή τους σε εξετάσεις, έπειτα από τις οποίες χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικό Κατάρτισης Συμβούλου Ασφαλούς Χερσαίας Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ΣΑΜΕΕ).

Υπενθυμίζεται ότι το Εργαστήριο Οχημάτων Ε.Μ.Π. είναι Φορέας Εκπαίδευσης Συμβούλων Ασφαλούς Οδικής – Σιδηροδρομικής Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων ορισμένος από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (ΥΜΕ).

Πληροφορίες: www.vlab.mech.ntua.gr (Παροχή υπηρεσιών/Σεμινάριο ΣΑΜΕΕ)

PreviousNext