Τροχοί & TIR

Σταϊκούρας: Επανέλαβε στη ΔΕΘ τα έργα που υλοποιούνται

Στην εκδήλωση με τίτλο «Συγχρηματοδοτούμενα Έργα Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και Κοινωνική Ανταποδοτικότητα».
Πέμπτη 12/09/2024 - 09:34
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Στην επανάληψη, για πολλοστή φορά, των έργων που υλοποιούνται προέβη ο υπ. Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, στην εκδήλωση με τίτλο «Συγχρηματοδοτούμενα Έργα Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και Κοινωνική Ανταποδοτικότητα», η οποία διεξήχθη στο περίπτερο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την κατασκευή του ΒΟΑΚ, του Βόρειου τμήματος «Τρίκαλα – Εγνατία» του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε65), καθώς και διάφορα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Ο κ. Σταϊκούρας αναφέρθηκε, επίσης, στην αξιολόγηση της δομικής απόκρισης επιλεγμένων σιδηροδρομικών και οδικών γεφυρών στο σύνολο της χώρας, καθώς και στην ηλεκτροκίνηση, κάνοντας λόγο για τα 250 ηλεκτροκίνητα αστικά που ήδη κυκλοφορούν, στα πράσινα ταξί και στο πρόγραμμα «Φορτίζω παντού».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος και η Γενική Γραμματέας Μεταφορών Δέσποινα Παληαρούτα.

PreviousNext