Τροχοί & TIR

Στη FedHATTA ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, συνεχίζει τη διεύρυνση της εκπροσώπησής της ανακοινώνοντας την ένταξη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρ
Πέμπτη 30/06/2022 - 13:40
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, συνεχίζει τη διεύρυνση της εκπροσώπησής της ανακοινώνοντας την ένταξη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης στο δίκτυό της.

Ο πρόεδρος της FedHATΤΑ, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, καλωσόρισε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης με τη βεβαιότητα ότι όπως και η Ένωση Τουριστικών Λεωφορείων Αττικής θα συμβάλει με τη δυναμικότητά του στη διαχείριση όλων των θεμάτων, ιδιαίτερα αυτών που αφορούν το τουριστικό λεωφορείο στην Ελλάδα, για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος μας: Η βέλτιστη και υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση των ξένων επισκεπτών της χώρας μας, αλλά και όλων των ταξιδιωτών, στις οδικές μεταφορές τους».

Σημειώνεται ότι πριν λίγες εβδομάδες εντάχθηκε στη FedHATTA και η Ένωση Τουριστικών Λεωφορείων Αττικής, όπως ανέφερε παραπάνω ο κ. Τσιλίδης.

PreviousNext