Τροχοί & TIR

Στην κυκλοφορία από αύριο η Κομνηνών στη Σίνδο. Ακολουθούν έργα στη Χαλάστρα

Το σημείο των εργασιών στον δήμο Δέλτα επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Γιουτίκας
Πέμπτη 08/08/2024 - 18:26
Κοινοποίηση στα Social Media
εργα σε δρομο
φωτό αρχείου

Παραδίδεται, αύριο (Παρασκευή 9/8), σε κυκλοφορία η κεντρική οδός Κομνηνών στη Σίνδο, μετά τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης, που πραγματοποιήθηκαν από την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης. 

Ο συγκεκριμένος δρόμος δέχεται μεγάλους κυκλοφοριακούς φόρτους από Ι.Χ. και βαρέα οχήματα, καθώς αποτελεί ουσιαστικά την παλιά είσοδο της ΒΙΠΕΘ.


Παράλληλα, ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν μετά το Δεκαπενταύγουστο οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, κοπής χόρτων, κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης στο 3ο χλμ του οδικού τμήματος Σίνδου - Χαλάστρας (μετά τη στροφή Ανατολικού προς  Χαλάστρα), ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις και στο τμήμα του οδικού δικτύου, από την αερογέφυρα της Χαλάστρας προς τα Κύμινα.


Το σημείο των εργασιών στον δήμο Δέλτα επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Γιουτίκας, δηλώνοντας πως «αποκαθιστούμε χρόνια προβλήματα ενός οδικού δικτύου, που επιβαρύνεται καθημερινά από υψηλούς κυκλοφοριακούς φόρτους. Βελτιώνουμε αισθητά τα επίπεδα οδικής ασφάλειας, αποτρέπουμε τους κινδύνους στην κυκλοφορία, αλλά και την ταλαιπωρία των οδηγών».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

PreviousNext