Τροχοί & TIR

Στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης δύο γραμμές με υπεκμίσθωση

Με στόχο τη στήριξη και τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης ανέθεσε τη λειτ
Τετάρτη 11/01/2023 - 11:53
Κοινοποίηση στα Social Media

Με στόχο τη στήριξη και τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης ανέθεσε τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών Νο 58 «Βενιζέλου-Πανόραμα-Διασταύρωση Χορτιάτη» και Νο 59 «Τοπικό Πεύκων» στην ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ, που ξεκινά σήμερα με υπεκμίσθωση.

Η νέα σύμβαση του ΟΣΕΘ με την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που εγκρίθηκε πρόσφατα από το Ελεγκτικό Συνέδριο αποσκοπεί στη πολλαπλή στήριξη του έργου του ΟΑΣΘ και στην επικέντρωση του ρόλου του εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος, όπου οι ανάγκες είναι αυξημένες. Έτσι, δόθηκε δυνατότητα για υποστήριξη μέσω της ΚΤΕΛ ώστε τα αστικά λεωφορεία που κυκλοφορούν καθημερινά στη Θεσσαλονίκη να φθάσουν σταδιακά τα 490-500 σε λίγες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι για την απόφαση του ΟΣΕΘ προηγήθηκε η διαβούλευση και η σύναψη σύμβασης μεταξύ ΟΣΕΘ και ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ, στη βάση του έργου και της πολύχρονης συνεργασίας που υπάρχει με τον ΟΑΣΘ.

PreviousNext