Τροχοί & TIR

Σταϊκούρας για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης

Τα θέματα που αφορούν το συγκοινωνιακό έργο της Θεσσαλονίκης.
Πέμπτη 06/06/2024 - 15:17
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: ΟΣΕΘ
φωτό: ΟΣΕΘ

Ο κ. Σταϊκούρας παρακολούθησε τη διαδικασία έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που σε λίγο διάστημα προβλέπεται να χρησιμοποιείται από τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και παρέλαβε το πρώτο προσωπικό ηλεκτρονικό εισιτήριο το οποίο και ακύρωσε στο μηχάνημα.

Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας, ενημέρωσε τον υπουργό ότι έχει ολοκληρωθεί η προμήθεια των μηχανημάτων έκδοσης και ακύρωσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου με μια επίδειξη σε πραγματικό χρόνο έκδοσης και ακύρωσης του εισιτηρίου.

Ο υπουργός κ Σταϊκούρας συζήτησε με τον πρόεδρο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕΘ, Γιάννη Καλογερούδη και Γιάννη Τόσκα και με υπηρεσιακούς παράγοντες του οργανισμού για μια σειρά θεμάτων που αφορούν το συγκοινωνιακό έργο της Θεσσαλονίκης.

  • Η ολοκλήρωση της διαβούλευσης για το σχέδιο του διεθνούς διαγωνισμού, ανάθεσης συγκοινωνιακού έργου δέκα ετών σε αστικά λεωφορεία στην ΠΕ Θεσσαλονίκης.
  • Η πορεία του έργου της αναδιάρθρωσης των λεωφορειακών γραμμών ενόψει λειτουργίας του Μετρό.
  • Οι πρωτοβουλίες και οι μελέτες για τον Πολυτροπικό σταθμό της Νέας Ελβετίας που εκπόνησε ο ΟΣΕΘ και αποτέλεσαν τη βάση για τις απαλλοτριώσεις.
φωτό: ΟΣΕΘ
φωτό: ΟΣΕΘ
PreviousNext