Τροχοί & TIR

Στον ΟΣΥ ο πρωθυπουργός για την «καθημερινότητα των πολιτών»

Ξεναγήθηκε στον στόλο των ηλεκτρικών λεωφορείων από τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Βασίλη Οικονόμου.
Τετάρτη 03/07/2024 - 13:04
Κοινοποίηση στα Social Media
, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το Λαϊκό νοσοκομείο, επισκέφθηκε νωρίς το πρωί το αμαξοστάσιο του ΟΣΥ όπου ξεναγήθηκε στον στόλο των ηλεκτρικών λεωφορείων από τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Βασίλη Οικονόμου.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε νωρίς το πρωί το αμαξοστάσιο του ΟΣΥ όπου ξεναγήθηκε στον στόλο των ηλεκτρικών λεωφορείων από τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Βασίλη Οικονόμου.

Θέλοντας να δείξει το ενδιαφέρον του σε θέματα καθημερινότητας του πολίτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το Λαϊκό νοσοκομείο, επισκέφθηκε νωρίς το πρωί το αμαξοστάσιο του ΟΣΥ όπου ξεναγήθηκε στον στόλο των ηλεκτρικών λεωφορείων από τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Βασίλη Οικονόμου.


«Σήμερα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για να υλοποιήσουμε τη δέσμευσή μας για καλύτερα και καινούργια ΜΜΕ στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ηδη κυκλοφορούν τα πρώτα 250, 140 στην Αθήνα και 110 στη Θεσσαλονίκη, και έπονται πολλά περισσότερα, στην Αθήνα μέχρι το τέλος του 2025 θα υπάρχουν 900 λεωφορεία. Ο στόχος διπλός, αφενός να προχωρήσουμε στην αντικατάσταση των παλαιών με σύγχρονα και φιλικά στο περιβάλλον, με επαρκή κλιματισμό και προσβασιμότητα για τους πολίτες με αναπηρία. Όσοι τα έχουν χρησιμοποιήσει διαπιστώνουν την αλλαγή στην ποιότητα της μετακίνησής τους», ανέφερε και σημείωσε: «Κάνουμε πράξη τη δέσμευση να δώσουμε έμφαση στα ΜΜΜ ξεκινώντας με τα λεωφορεία για τη βελτίωση συνολικά της ποιότητας της βιώσιμης αστικής κινητικότητας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόδειξη της έμφασης που δίνει η κυβέρνηση στην καθημερινότητα των πολιτών».
 

Πάντως ο κ. Μητσοτάκης, θα είχε τη σωστή εικόνα της καθημερινότητας των πολιτών, αν πραγματοποιούσε ένα πρωϊνό δρομολόγιο με αστικό λεωφορείο της Αθήνας, αντί της καλά προετοιμασμένης επίσκεψής του στο αμαξοστάσιο (Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ). 
 

PreviousNext