Τροχοί & TIR

Σύλληψη διακινητών και κατάσχεση φορτηγών

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Ροδόπης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. Αναλυτικότερα, στην
Τρίτη 26/04/2022 - 09:45
Κοινοποίηση στα Social Media

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Ροδόπης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά  μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι ως οδηγός και συνοδηγός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το φορτηγό έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 20-4-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκαν τα δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

PreviousNext