Τροχοί & TIR

Συνάντηση συνεργασίας μεταξύ ΟΣΕΘ και Δήμου Λαγκαδά

Για τις συγκοινωνιακές ανάγκες του Δήμου Λαγκαδά.
Πέμπτη 25/04/2024 - 10:31
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: ΟΣΕΘ
φωτό: ΟΣΕΘ

Ο Δήμος Λαγκαδά, όπως είναι γνωστό, εκτείνεται σε μεγάλη γεωγραφική περιοχή και έχει σοβαρές ανάγκες εξυπηρέτησης από την αστική και περιαστική συγκοινωνία της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Για τον λόγο αυτό, και για την επιβεβαίωση και επικαιροποίηση των αναγκών αλλά και τη διατύπωση προτάσεων έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ της Δημάρχου Λαγκαδά, κας Νίκης Ανδρεάδου, και του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕΘ, Γιάννη Τόσκα.

Τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα ενσωμάτωσης περιοχών στην εξυπηρέτηση, της συμπερίληψης κοινοτήτων του δήμου στην αναδιαρθρωμένη αστική συγκοινωνία, ενόψει των εξελίξεων αφενός της λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης στα τέλη της χρονιάς αλλά και του φιλόδοξου διαγωνισμού συγκοινωνιακού έργου της προσεχούς δεκαετίας για την περιαστική ζώνη Θεσσαλονίκης που προωθεί ήδη ο ΟΣΕΘ.

Η συνάντηση έγινε με την παρουσία του Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Β΄ Θεόδ. Καράογλου και της συγκοινωνιολόγου του ΟΣΕΘ, κας Χ. Κωνσταντινίδου, και συμφωνήθηκε να επαναληφθεί σε σύντομο διάστημα, αφού ωριμάσουν συγκεκριμένες θέσεις και σχεδιαστικές λύσεις εκ μέρους της εταιρείας.

PreviousNext