Τροχοί & TIR

Τα φορτηγά Ford Trucks με ειδικές υπερκατασκευές κερδίζουν τους Δήμους

Δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά κατέχει πλέον η Ford Trucks επιτυγχάνοντας πωλήσεις τόσο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα όσο και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρυσι, η Ford T
Τετάρτη 10/05/2023 - 11:57
Κοινοποίηση στα Social Media

Δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά κατέχει πλέον η Ford Trucks επιτυγχάνοντας πωλήσεις τόσο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα όσο και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρυσι, η Ford Trucks κατέλαβε την τρίτη θέση στις πωλήσεις βαρέων φορτηγών μετά τη Mercedes-Benz και τη Volvo, έχοντας ταξινομήσει πάνω από 50 φορτηγά. Θετική διαγράφεται και η φετινή πορεία της μάρκας με παραδόσεις φορτηγών, κυρίως στους δήμους χάρη στην ευκολία προσαρμογής διαφόρων υπερκατασκευών στο πλαίσιο των μονών φορτηγών (δύο-τριών αξόνων).

Η τελευταία αφορά σε ένα υψηλών προδιαγραφών Υδροφόρο όχημα για πόσιμο νερό, το οποίο προστέθηκε στον στόλο του Δήμου Κιλκίς.

Ειδικότερα, η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, παρέδωσε με επιτυχία μία υπερσύγχρονη υδροφόρα μεταφοράς πόσιμου νερού, μοντέλο FORD TRUCKS 1833 DC (4x2) 19t στον Δήμο Κιλκίς. Η υδροφόρα, χωρητικότητας περίπου 10.000lt, θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά νερού σε τοπικές κοινότητες του Δήμου όπου σημειώνεται διακοπή νερού ή αδειάζουν γρήγορα οι δεξαμενές ύδρευσης.  Επίσης, το βυτίο χωρητικότητας 10m³ θα είναι διαθέσιμο και για την κάλυψη πιθανών αναγκών πυρόσβεσης.

Το υδροφόρο όχημα διαθέτει μία σειρά από πλεονεκτήματα, όπως την εξαιρετική ανθεκτικότητα, ποιότητα κατασκευής, άνεση και φιλικότητα προς τον οδηγό. Το όχημα είναι εφοδιασμένο με πετρελαιοκινητήρα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6, εξακύλινδρο, τετράχρονο, υδρόψυκτο, από τους πλέον εξελιγμένους τύπους, με Common rail και με turbo μεταβλητής γεωμετρίας και Intercooler με ονομαστική ισχύ 330 PS και ροπή 1.300 Nm που υπερκαλύπτει τις ανάγκες του οχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, είναι εισαγωγική εταιρεία για τα φορτηγά πλαίσια FORD TRUCKS και προσφέρει στοχευμένες και απολύτως επιτυχείς λύσεις για τον επαγγελματικό κλάδο.

PreviousNext