Τροχοί & TIR

Θεωρητικές εξετάσεις απόκτησης άδειας οδήγησης στον Έβρο

Οι ημερομηνίες ανά κατηγορία εξέτασης και ο χώρος διεξαγωγής των εξετάσεων.
Τρίτη 21/05/2024 - 10:09
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου ορίστηκαν οι επιτροπές και οι ημέρες διεξαγωγής των θεωρητικών εξετάσεων απόκτησης άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτων, μοτοσικλετών, αυτοκινήτων, ειδικής άδειας οδήγησης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων και Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας Μεταφοράς Επιβατών και Εμπορευμάτων της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ορεστιάδας της Π.Ε. Έβρου έτους 2024.

Οι ημέρες και ο χώρος έναρξης της εξέτασης καθορίζονται ως ακολούθως: 

Θεωρητική εξέταση υποψηφίων οδηγών πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή από ώρα 07:30 το πρωί, στον ειδικά εξοπλισμένο και διαμορφωμένο χώρο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ορεστιάδας (Ευριπίδου 98, Νέα Ορεστιάδα). 

Θεωρητική εξέταση ειδικής άδειας οδήγησης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων πραγματοποιείται την πρώτη και τρίτη Δευτέρα κάθε μήνα και από ώρα 07:30 το πρωί, στον ειδικά εξοπλισμένο και διαμορφωμένο χώρο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ορεστιάδας (Ευριπίδου 98, Νέα Ορεστιάδα). 

Θεωρητική εξέταση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας Μεταφοράς Επιβατών και Εμπορευμάτων πραγματοποιείται την πρώτη και τρίτη Δευτέρα κάθε μήνα και από ώρα 07:30 το πρωί, στον ειδικά εξοπλισμένο και διαμορφωμένο χώρο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ορεστιάδας (Ευριπίδου 98, Νέα Ορεστιάδα).

Η παραπάνω απόφαση ισχύει μέχρι τις 31.12.2024

Πληροφορίες: Τηλ.: 25523 51435 και email: pyloudis@pamth.gov.gr

PreviousNext