Τροχοί & TIR

Άγριος βιασμός μέσα στο λεωφορείο. Συνελήφθη ο δράστης

Εφιαλτικές ώρες έζησε μια 27χρονη κοπέλα, καθώς φέρεται να έπεσε θύμα άγριου βιασμού τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στον Ασπρόπυργο.
Τρίτη 21/05/2024 - 10:47
Κοινοποίηση στα Social Media
police

Εφιαλτικές ώρες έζησε μια 27χρονη κοπέλα, καθώς φέρεται να έπεσε θύμα άγριου βιασμού τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thriassio.gr, ο δράστης οδήγησε το θύμα με το λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της εταιρείας σε ερημική περιοχή του Ασπροπύργου και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα με άλλους συναδέλφους της, περίμεναν έξω από τη στάση του προαστιακού το λεωφορείο της εταιρείας για να τους μεταφέρει στο εργοστάσιο.

Στις 06:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας έφτασε το λεωφορείο και ο οδηγός της είπε πως δεν χωράει άλλους το όχημα και θα επιστρέψει σε λίγα λεπτά να την παραλάβει.

Πράγματι μετά από είκοσι λεπτά επέστρεψε και πήρε την 27χρονη κοπέλα, η οποία κάθισε στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου.

Ο 46χρονος οδηγός στη διαδρομή άλλαξε πορεία και οδήγησε το λεωφορείο σε ερημική περιοχή του Ασπροπύργου. Σταμάτησε το όχημα ανάμεσα στα δέντρα, πλησίασε την κοπέλα και της είπε πως θέλει να συνευρεθούν ερωτικά και πως τον ανάβει όταν τη βλέπει. Στη συνέχεια, ο 46χρονος τη βίασε, η κοπέλα έβαλε τα κλάματα και έπειτα ο οδηγός τη μετέφερε στην εταιρεία, στον χώρο εργασίας της.

Η κοπέλα ενημέρωσε μια φίλη της για τον βιασμό, που την προέτρεψε να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Η 27χρονη, με όσες ψυχικές και σωματικές δυνάμεις είχε, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε τον βιασμό, ενώ ζήτησε και ιατρική βοήθεια.

Αστυνομικοί αναζητώντας τον φερόμενο ως δράστη, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 46χρονος Αλβανός ισχυρίστηκε πως δεν βίασε την κοπέλα και πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Κλιμάκιο των εργαστηρίων ερεύνησαν το εσωτερικό του λεωφορείου για γενετικό υλικό του φερόμενου ως βιαστή και αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση.

Πηγή: thriasio.gr

PreviousNext