Τροχοί & TIR

Τους μετέφερε με τροχόσπιτο

Συνελήφθησαν χθες (7-6-2023) το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχ
Πέμπτη 08/06/2023 - 15:50
Κοινοποίηση στα Social Media

Συνελήφθησαν χθες (7-6-2023) το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 2 διακινητές, εκ των οποίων ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι εντόπισαν τον ημεδαπό να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να λειτουργεί ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (αυτοκινούμενο τροχόσπιτο) που οδηγούσε ο αλλοδαπός διακινητής και μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα 7 μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως, ο οδηγός του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα του και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολη, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

PreviousNext