Τροχοί & TIR

Τραγωδία: Οι ακτίνες αποκάλυψαν νεκρό στη νταλίκα

Από το Λιμενικό Σώμα ανακοινώθηκε ότι στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στην πύλη εισόδου λιμένα Ηγουμενίτσας, εντόπισαν εντός επικαθήμενου Φ/Γ οχήματος, άνδρα άγνωστων λοιπών στοιχείων χωρί
Τετάρτη 06/07/2022 - 12:44
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Από το Λιμενικό Σώμα ανακοινώθηκε ότι στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στην πύλη εισόδου λιμένα Ηγουμενίτσας, εντόπισαν εντός επικαθήμενου Φ/Γ οχήματος, άνδρα άγνωστων λοιπών στοιχείων χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε στον ανωτέρω άντρα τις πρώτες βοήθειες, με αρνητικά αποτελέσματα και εν συνεχεία, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που δημοσίευσε το thespro.gr, κατά τη διάρκεια ελέγχου φορτηγού οχήματος στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας τα στελέχη του Λιμεναρχείου μετά από ένδειξη του μηχανήματος x-ray για την ύπαρξη ατόμου στο επικαθήμενο, το οποίο μετέφερε ποδήλατα, σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκε ανήλικος μετανάστης, περίπου 15 ετών, χωρίς τις αισθήσεις του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας οδηγός του φορτηγού είχε χάσει το χθεσινό δρομολόγιο προς Ιταλία και είχε σταθμεύσει σε χώρο πλησίον του λιμανιού. Όπως φαίνεται ο ανήλικος κατάφερε τις βραδινές ώρες να εισχωρήσει στο φορτίο και δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο εσωτερικό του φορτηγού. Ο οδηγός συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Την ανάκριση διενεργεί το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Πηγή: thespro.gr

PreviousNext