Τροχοί & TIR

«Τρίτωσε το κακό»: Νταλίκα λαμπάδιασε στα Οινόφυτα και άλλη βούτηξε σε κανάλι στην Ελευσίνα

Μετά τη σύγκρουση των νταλικών χθες στο ύψος του Σείριος, το «κακό τρίτωσε» καθώς σε λιγότερο από 24 ώρες μια νταλίκα που μετέφερε λιπάσματα πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς. Νωρίς σήμερα το πρωί, άλ
Πέμπτη 13/07/2023 - 10:52
Κοινοποίηση στα Social Media
νταλικα ασπροπυργος

Μετά τη σύγκρουση των νταλικών χθες στο ύψος του Σείριος, το «κακό τρίτωσε» καθώς σε λιγότερο από 24 ώρες μια νταλίκα που μετέφερε λιπάσματα πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς. 

Νωρίς σήμερα το πρωί, άλλη νταλίκα που κινείται στην Παλιά Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του Ασπρόπυργου και με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, βγήκε από τη λωρίδα, έπεσε πάνω στις μπάρες, τις έσπασε και βούτηξε από ύψος 10 μέτρων στο κανάλι που βρίσκεται δίπλα από την Αττική Οδό. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής και γερανός.

Σύμφωνα με το Korinthostv.gr ο οδηγός της νταλίκας που έπεσε στο κανάλι τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οινοφυτα νταλικα σε φλόγες

Για τη νταλίκα με τα λιπάσματα που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αθηνών – Λαμίας κοντά στο Olympus Plaza, τα αίτια δεν έγιναν γνωστά. Όμως η φωτιά επεκτάθηκε στο χωράφι δίπλα από το δρόμο και πήραν φωτιά τα χόρτα και λίγα μικρά ελαιόδεντρα. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής (Πηγή tvstar.gr).

Θυμίζουμε, ότι χθες πάλι στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του «Σείριος» δύο νταλίκες συγκρούστηκαν, προκλήθηκαν ζημιές και στο οδόστρωμα χύθηκαν χλωρίνες που μετέφερα η μία νταλίκα.


Πηγή: Korinthostv.gr και tvstar.gr

Video URL
PreviousNext