Τροχοί & TIR

Ξεκίνησαν τα μπλόκα των αγροτών

Τις δυνάμεις τους μετρούν οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις λόγω των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με κορωνίδα το αυ
Δευτέρα 22/01/2024 - 12:58
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Τις δυνάμεις τους μετρούν οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις λόγω των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με κορωνίδα το αυξημένο κόστος παραγωγής.

Σε μια πρώτη μορφή αντίδρασης, παραγωγοί έβγαλαν τρακτέρ στον κόμβο προς Κιλκίς, στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών.

Σύμφωνα με εκπροσώπους των αγροτών, η συμμετοχή μέχρι τώρα είναι ικανοποιητική, ενώ όπως επισήμαναν αναμένονται και άλλα τρακτέρ από τα χωριά της περιοχής για να ενισχύσουν το μπλόκο προκειμένου να καθορίσουν την συνέχεια της κινητοποίησής τους.

Στον δρόμο των κινητοποιήσεων βρίσκονται και οι αγρότες των Σερρών οι οποίοι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στην έδρα της αντιπεριφέρειας στις Σέρρες.

Οι αγρότες διεκδικούν την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους παραγωγής σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές τις οποίες πληρώνονται για τα προϊόντα που παράγουν και για την ενίσχυση των εισοδημάτων τους.

Πηγή: voria.gr/ Θ. Μυλωνάς

PreviousNext