Τροχοί & TIR

Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου - Πρέβεζας: Διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα από Πρέβεζα προς Άκτιο

Εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα.
Παρασκευή 28/11/2025 - 14:23
Κοινοποίηση στα Social Media

Λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού της Υποθαλάσσιας Σήραγγας Ακτίου - Πρέβεζας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας αποφάσισε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Την τοποθέτηση πινακίδων αναγγελίας των έργων (Κ - 20) στα 800μ., προ του σημείου έναρξης των εργασιών και μείωση του ορίου ταχύτητας (Ρ-32), αρχικά στα 60 Χ/Ω και στη συνέχεια στα 40 Χ/Ω, με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πρέβεζα προς Άκτιο, τη Δευτέρα (01.12.2025) και την Τετάρτη (03.12.2025) και κατά το χρονικό διάστημα 18.00΄ - 23.00΄, αντίστοιχα και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα. 

Την τοποθέτηση πινακίδων αναγγελίας των έργων (Κ - 20) στα 400μ. προ του σημείου έναρξης των εργασιών και μείωση του ορίου ταχύτητας (Ρ-32), αρχικά στα 60 Χ/Ω και στη συνέχεια στα 40 Χ/Ω, με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Άκτιο προς Πρέβεζα, την Τρίτη (02.12.2025) και κατά το χρονικό διάστημα 18.00΄ - 23.00΄ και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Άκτιο.  Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.

PreviousNext