Τροχοί & TIR

High-tech γερανός Fassi

Σε ένα Scania S 650 τοποθέτησε η εταιρεία TMP Hydraulik τον γερανό Fassi F1650RA, με το βαρέως τύπου όχημα να παραδίδεται στη μεταφορική εταιρεία από τη Δανία, Vognmand Thomas Berg ApS. Σ
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε ένα Scania S 650 τοποθέτησε η εταιρεία TMP Hydraulik τον γερανό Fassi F1650RA, με το βαρέως τύπου όχημα να παραδίδεται στη μεταφορική εταιρεία από τη Δανία, Vognmand Thomas Berg ApS.

Σημειώνεται πως ο εν λόγω γερανός εξοπλίζεται με μια μπούμα L816 και ένα βαρούλκο V30 και παράλληλα φέρει ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Fassi τεχνολογικά, όπως το διαδίκτυο των γερανών (IOC), την αυτόματη αναδίπλωση γερανών (ACF), την ανίχνευση σύγκρουσης καμπίνας (CCD) και τον αυτόματο έλεγχο βαρούλκου (AWC), καθώς και μια έγχρωμη οθόνη V7S Scanreco. Εντυπωσιακή είναι και η μέγιστη ανυψωτική ικανότητα των 120,9 τόνων, όπως και το γεγονός πως στη μέγιστη υδραυλική ισχύ του, ο γερανός δουλεύει μέχρι τα 31,65 μέτρα, με επέκταση της μπούμας (βελόνι).

Με πρέσες μπετού

Η Scania συμφώνησε με την εταιρεία «Zoomlion Concrete Machinery» να παραδώσει 170 φορτηγά στα οποία θα τοποθετηθούν πρέσες μπετού, μια παραγγελία που έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης, όπου είχαν παραδοθεί επιπλέον 350 φορτηγά Scania στην κινέζικη εταιρεία, που εδρεύει στην πόλη Τσανγκσά της επαρχίας Χουνάν και η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων σκυροδέματος.

Η τελευταία παραγγελία αφορά 150 φορτηγά Scania P 450 8x4 στα οποία θα τοποθετηθούν αντλίες μπετού 56 μέτρων, αλλά και 20 μονάδες του Scania P 450 10x4 για αντλίες 62-67 μέτρων. Σημειώνεται πως η εν λόγω συνεργασία ξεκίνησε το 2007 και πως μέχρι στιγμής η Scania έχει παραδώσει 3.300 φορτηγά στην κινέζικη εταιρεία.

PreviousNext