Τροχοί & TIR

22 νέα minibus της IVECO στην ΕΛ.ΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία, μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, προμηθεύτηκε 22 minibus IVECO Daily από την εταιρεία ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. Τα νέα οχήματα αποκτήθηκαν μέσω της -συγχρηματοδοτούμενης από
Πέμπτη 05/04/2018 - 10:42
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ελληνική Αστυνομία, μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, προμηθεύτηκε 22 minibus IVECO Daily από την εταιρεία ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Τα νέα οχήματα αποκτήθηκαν μέσω της -συγχρηματοδοτούμενης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο- Εσωτερικής Ασφάλειας και αμέσως μετά την τελετή παράδοσης, αναχώρησαν για τους συνοριακούς προορισμούς τους.

Τα minibus των 20+1 θέσεων είναι στην έκδοση Α50C18 Daily Line και διαθέτουν κινητήρα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6-C, ο οποίος αποδίδει ισχύ 180 ίππων και ροπή 430 Nm, διαθέσιμη από τις 1.350 έως τις 3.000 σ.α.λ.

Τα μικρά λεωφορεία παρελήφθησαν από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκου Τόσκα, σε ειδική τελετή στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι της ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ και της IVECO που παρέδωσαν τα οχήματα, δέχθηκαν τις ευχαριστίες των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργού για τη συνέπεια στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος παράδοσης.

PreviousNext