Τροχοί & TIR

Υβριδικά IVECO

Και η Iveco έτοιμη με υβριδική τεχνολογία Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Ιταλικής εταιρείας γνώρισαν τις νέες υβριδικές εκδόσεις πάνω στα γνωστά μοντέλα. Παρουσιάστηκε το Daily με ένα παράλληλο σύ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Και η Iveco έτοιμη

με υβριδική τεχνολογία

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Ιταλικής εταιρείας γνώρισαν τις νέες υβριδικές εκδόσεις πάνω στα γνωστά μοντέλα. Παρουσιάστηκε το Daily με ένα παράλληλο σύστημα πετρελαιοκινητήρα- ηλεκτροκινητήρα, τα υβριδικά Eurocargo και Daily Tourys minibus καθώς και ένα πρωτότυπο υβριδικό αστικό λεωφορείο με την ονομασία Hynovis το οποίο βασίζεται σε ένα υδραυλικό σύστημα πετρελαιοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα.

Κοντά τους μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων με καύσιμο το φυσικό αέριο όπως το Daily CNG καθώς και το νέο 3,0λιτρο κινητήρα φυσικού αερίου της Fiat Powertrain Technologies που αποδίδει ισχύ 136 ίππων. Παράλληλα θα παρουσιαστεί το Eurocargo CNG (η παραγωγή του οποίου θα ξεκινήσει μέσα στο 2009) με έναν κινητήρα της οικογένειας Tector ισχύος 200 ίππων, καθώς και το Stralis CNG με το Cursor 8 κινητήρα των 272 ίππων που χρησιμοποιεί ως καύσιμο το φυσικό αέριο.

Στο ίδιο τεύχος #246

PreviousNext