Τροχοί & TIR

ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ευρωπαϊκού επιπέδου εγκαταστάσεις Οι καινούργιες εγκαταστάσεις των ΚΤΕΛ, σε όλη τη χώρα είναι πλέον γεγονός. Ανάμεσα σε αυτές και οι νέες εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Πρόκειται για ένα νέο συγκρ
από Νίκος Λιβανός | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ευρωπαϊκού επιπέδου εγκαταστάσεις

Οι καινούργιες εγκαταστάσεις των ΚΤΕΛ, σε όλη τη χώρα είναι πλέον γεγονός. Ανάμεσα σε αυτές και οι νέες εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Πρόκειται για ένα νέο συγκρότημα υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων στην είσοδο της Τρίπολης που στόχο έχουν την αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης αλλά και την πιο εύρυθμη λειτουργία των υπεραστικών λεωφορείων. Το συγκεκριμένο ΚΤΕΛ διαθέτει υπερσύγχρονα λεωφορεία, που ανταποκρίνονται στις επιταγές της νέας εποχής σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ευρωπαϊκού επιπέδου. Το κόστος της επένδυσης ξεπέρασε τα 5 ευρώ και προήρθαν από την εισφορά των μετόχων. Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας είναι από τα παλαιότερα της χώρας μας και έχει ιστορία 70 ετών. Ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, ο κ. Θόδωρος Ντελόπουλος μας έδωσε αρκετές πληροφορίες γύρω από τις νέες εγκαταστάσεις αλλά και το δυναμικό του ΚΤΕΛ Αρκαδίας.

«Είναι από τους πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις σταθμών ΚΤΕΛ στην Ελλάδα. Τόσο από αισθητικής άποψης όσο στον τομέα των λειτουργικών εγκαταστάσεων αφού αγγίζουν τα πιο σύγχρονα στάνταρ. Ο συγκεκριμένος σταθμός λειτουργεί εδώ και λίγα χρόνια και αποτελεί ένα κόσμημα για την πόλη μας και τον νομό μας» μας εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας κ. Ντελόπουλος.

Ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Ντελόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Απριλίου που κυκλοφορεί.

PreviousNext