Τροχοί & TIR

SPICA URBAN σε πλαίσιο Mercedes Benz

Ένα αστικό με ταλέντο στην ευελιξία Το νέο αστικό Spica Urban σε πλαίσιο της Mercedes σε κερδίζει με την ευελιξία του, το σύγχρονο εσωτερικό του που επαρκεί για 21 επιβάτες (15 καθήμενοι, 6 όρθιοι σ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Ένα αστικό με ταλέντο στην ευελιξία

Το νέο αστικό Spica Urban σε πλαίσιο της Mercedes σε κερδίζει με την ευελιξία του, το σύγχρονο εσωτερικό του που επαρκεί για 21 επιβάτες (15 καθήμενοι, 6 όρθιοι συν 1 αμαξίδιο ατόμου με ειδικές ανάγκες) και προσφέρεται με μοτέρ (Mercedes Benz) 150 και 184 ίππων.


Το Spica Urban είναι ένα μικρό αστικό λεωφορείο το οποίο θα προσεκλύσει τους δήμους και τις κοινότητες που αναζητούν ένα ευέλικτο mini bus για τοπικές συγκοινωνίες.


Το μεγάλο πλεονέκτημα του Spica Urban είναι η άνεσή του να κινείται σε στενούς δρόμους χάρη στις περιορισμένες διαστάσεις του, η δυνατότητα να κάνει εύκολες μανούβρες ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία της πόλης και φυσικά η ποιότητα κατασκευής του σε συνδυασμό με το καλό επίπεδο εξοπλισμού. Είναι σύμφωνο με τους όρους της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και η πρώτη δοκιμή με το Spica Urban μας άφησε με θετικές εντυπώσεις.


Το Spica Urban προσφέρεται στην ελληνική αγορά από την Ermis Bus - Δ.Μιχαλόπουλος & Σία Ο.Ε.


Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαρτίου που κυκλοφορεί θα βρείτε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις πληροφορίες για το ευέλικτο Spica Urban

Στο ίδιο τεύχος #251

PreviousNext