Τροχοί & TIR

Νέο Υπερσύγχρονο Συνεργείο IVECO – IRISBUS

Στο επίσημο πανευρωπαϊκό δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων των φορτηγών IVECO και λεωφορείων IRISBUS προστέθηκε ένα ακόμη με έδρα την Αθήνα. Πρόκειται για το Συνεργείο του γνωστού μηχανολόγου -
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Ο κ. Παύλος Κοντέλλης ανάμεσα στα στελέχη της IVECO και της IRISBUS
Ο κ. Παύλος Κοντέλλης ανάμεσα στα στελέχη της IVECO και της IRISBUS

Στο επίσημο πανευρωπαϊκό δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων των φορτηγών IVECO και λεωφορείων IRISBUS προστέθηκε ένα ακόμη με έδρα την Αθήνα.

Πρόκειται για το Συνεργείο του γνωστού μηχανολόγου - μηχανικού Τάσου Σιδηρόπουλου εξουσιοδοτημένο από την Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ. Βρίσκεται στην Πέτρου Ράλλη 93 σε μια έκταση 4,5 στρεμμάτων και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις αυτού του είδους στη περιοχή της πρωτεύουσας.

Ο στεγασμένος χώρος είναι 1500 m² και περιλαμβάνει δυο αίθουσες αναμονής πελατών, δυο εφαρμοστήρια για επισκευές γραμμής της κίνησης των οχημάτων και ένα πλήρη εξοπλισμό σε διαγνωστικά για όλα τα οχήματα του ιταλικού ομίλου, υπηρεσία tele service και κινητό συνεργείο (αυτοκίνητο) για άμεσες επεμβάσεις στο δρόμο και για μεταφορά ανταλλακτικών.

Άνετοι είναι και οι χώροι στάθμευσης των οχημάτων έκτασης 3000 τ.μ. για εύκολη είσοδο - έξοδο των βαρέων οχημάτων και με άμεση πρόσβαση στην Πέτρου Ράλλη.

Στο τεχνικό προσωπικό του συνεργείου συγκαταλέγονται μηχανικοί με συνεχή ενημέρωση και πρακτική εξάσκηση χάρη στα τεχνικά σεμινάρια της IVECO - IRISBUS. Το συνεργείο λειτουργεί με ISO και το ωράριο του είναι διευρυμένο. Στα εγκαίνια του, στις 17 Μαρτίου, παραβρέθηκαν πολλά στελέχη της IVECO από την Ιταλία, ο κ. Παύλος Κοντέλλης, ο κ. Γιάννης Κοντέλλης και τα διευθυντικά στελέχη της αντιπροσωπείας, μεταξύ των οποίων η κα Ειρήνη Σταυριδάκη, ο κ. Βασίλης Καβουρίνος, ο κ. Σπύρος Αρέθας κ.α.

PreviousNext