Τροχοί & TIR

Το Νο 1 DAF XF 105 ανήκει στο “Νονό”

"Γαζωμένο από τα μυδράλια της αντίπαλης φαμίλιας" Ο Νονός (the Godfather) επιτρέπεται, βέβαια, να έχει για την πάρτη του το καλύτερο ΧF που κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Κάλεσε μάλιστα, τον Νο 1 καλλιτέχν
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Το Νο 1 DAF XF 105 ανήκει στο “Νονό”
Το Νο 1 DAF XF 105 ανήκει στο “Νονό”

"Γαζωμένο από τα μυδράλια της αντίπαλης φαμίλιας"

Ο Νονός (the Godfather) επιτρέπεται, βέβαια, να έχει για την πάρτη του το καλύτερο ΧF που κυκλοφορεί στην Ευρώπη.

Κάλεσε μάλιστα, τον Νο 1 καλλιτέχνη του αερογράφου και του ζήτησε μια χάρη: Στις εξωτερικές επιφάνειες της super space cab να αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο τον ίδιο και την φαμίλια του. Ύστερα τους κακούς της αντίπαλης φαμίλιας. Και μαζί με τα πρόσωπα και όλα τα απαραίτητα . Τα ‘μυδράλια', τα ‘τόμιγκαν', τις λιμουζίνες, τις πιο συνταρακτικές στιγμές από τον σκληρό και ανελέητο πόλεμο των περιβόητων μαφιόζων του Σικάγου και της Ν. Υόρκης.

Τρεις ολόκληρους μήνες, δούλευε το αυτοκίνητο ο Lary Storming, το πρώτο όνομα στον αερογράφο.

Και ήρθε η ώρα της παράδοσης.

Ο Νονός δεν έκρυψε την έκπληξη του βλέποντας το αμάξι, όπως το ήθελε. Να ενσαρκώνει τους χαρακτήρες και να αναδεικνύει την εποχή εκείνη. Όμως δεν το παρέλαβε. Ο λόγος ήταν ότι είχε μια σοβαρή παράλειψη. Κάτι έλειπε από η δουλειά. Και αυτό ήταν μερικές δεκάδες τρύπες από ‘γάζωμα' σφαιρών της αντίπαλης φαμίλιας.

Ο καλλιτέχνης, κράτησε το αμάξι και πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του. Ζωγράφισε τις τρύπες, έτσι που να χρειάζεται να βάλεις το χέρι σου για να καταλάβεις ότι δεν είναι πραγματικές.

Κατά κόσμον, νονός είναι ο άγγλος Danabb που για όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω η μόνη αλήθεια είναι ότι έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Γιατί όπως βλέπετε δεν περιορίστηκε μόνο στην αναπαράσταση της κινηματογραφικής επιτυχίας, αλλά προίκισε το τριαξονικό του καμάρι με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από το χώρο των βελτιώσεων.

Αναλυτικά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του «Νονού» στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Απριλίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #252

ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.
Mercedes Benz Citato
ATEGO 1018 / 36
PreviousNext